Kërkohet agjente për gjetje biletash avioni 94 views

Klinikë dentare shumë prestigjoze që merret me turizmin dentar, kërkon të punësojë një figurë të vlefshme për gjetjen e biletave për klientët.

Kërkohet një Agjente Turistike por për punësim në klinikë dentare.
Kërkohet mbi dy vite eksperiencë pune në agjensi turistike ku të ket zhvilluar dhe aftësuar në ekselencë gjetjen e bitetave me kosto preferenciale.

Orari punës: 09:00-18:00, bëhet një orë pushim dreke.
Pagesa shumë e kënaqshme dhe diskutohet gjatë intervistës, në bazë të eksperiencës dhe kualifikimit.

Aplikoni vetëm me cv: 0685424888 ose dërgoni cv në email: wisehr.al@gmail.com dhe specifikoni rolin per te cilin aplikoni

Adresa: Qendër, Tiranë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bardhok Biba
  • Tel/Mob 0685424888
  • Profili Stomatologji