Brianza Dent

Follow

Brianza Dent

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bardhok Biba
  • Tel/Mob 0685424888
  • Profili Stomatologji

About Us

Brianza Dent krijuar per t’ju dhuruar cilësi maksimale dhe buzëqeshje të shëndetshme, ka patur këtë misioni  kryesor që prej 1998, ofron shërbime të shumta stomatologjike si ndërhyrje kirurgjikale, implantologji, ortodonci, terapi të ndryshme dhe shërbime dentare estetike.