KERKOHET AGJENT SHITJE, 30000 LEK + BONUSE SHUME TE MIRA!! 28 views

Kompania Inovative e re SuperTekniku (Start UP) kerkon te punesoje nje agjent marketing/shitje ne terren.
Ditet e punes do te jene Hene-Premte.
Stafi i kompanise perbehet nga njerez korrekt dhe qe kane deshire te punojne ne grup.
Kompania jone ofron abonime mirembajtjeje teknike (Hidraulike,Elektrike, Elektroshtepiake) vjetore shtepive dhe bizneseve ne qytetin e Tiranes.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Te kete mbaruar minimumi arsimin e mesem).
2. Te kete eksperience pune ne marketing ose shitje minimalisht 1vit.
3. Te kete aftesi te mira komunikuese, te jete i/e sjellshem/e dhe te krijoje mardhenie te mira me klientet.
4. Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
5. Te jete person i rregullt i degjueshem dhe me deshire per pune dhe realizim objektivave dhe planit.
6. Te raportoje per punen e bere cdo dite .
7. E preferueshme mosha 21 – 40 vjec.

Kushtet qe ofon Kompania.
1. Transportin, Telefon.
2. Puna ne terren.
3. Page neto 30000 (Neto) +bonuse shume te mira ne baze te realizimit te planit te shitjes sipas abonimeve.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen:

Email: supertekniku@gmail.com

whatsapp: +355682970979

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Riza Cerova
  • Profili Elektro-Shtepiake