Job Expired

 

Kerkohet software developer

Kerkohet nje software developer me njohuri ne gjuhet e meposhtme:
php,mysql,nje framework php (laravel).
Do te ishte mjaft i pershtatshem nje person me ekserience te pergjithshme ne frontend css, bootstrap, javascript etj.
Aftesi te tjera te cilat jane avantazh per pozicionin e punes qe kerkohet perfshijne njohuri rreth serverave, hostim ne cloud, konfgurime apache/nginx.

Puna eshte me kohe te pjesshme me mundesi per fleksibilitet dhe pagesa mjaft e kenaqshme.

Te interesuarit ju lutem dergoni CV te programmingsoft7@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona 21 dhjetori
  • Tel/Mob 0695820292
  • Profili Informatike/IT/Software