Kerkohen puntore per prodhim reklamash (Durres) 633 views5 applications

Kriteret e domosdoshme për aplikim janë:

 

1.Mosha e preferuar 18-40 vjec.

 

2.Të ketë aftesi shume te mira komunikimi

 

3.Të ketë deshire per te mesuar dhe punuar

 

4.Te ketë perfunduar arsimin e mesme

 

5.Te kete patenten B

 

 

 

Cel. : 0674810071

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job