Kërkohen profesionistë gipsi – FRANKFURT, GJERMANI 163 views

PROJEKT EKSKLUZIV vetëm në ERCA!

FRANKFURT, GJERMANI

Kërkohen profesionistë gipsi.

Punësimi dhe viza, të sigurta për një muaj!

  • Asistencë në akomodim,
  • Gjuha gjermane nuk është e nevojshme,
  • Mosha deri në 40 vjeç.

Për më shumë na kontaktoni në 0699306646 / 0696676101

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim