Kerkohen operatore marketingu ne gjuhen Italiane 108 views1 application

Job Expired

Kerkohen operatore per fushten “Presa Appuntamenti”
Kriteret:
Njohuri e gjuhes Italiane
Eksperienca ne marketing perben avantazh
Mundesi punesimi edhe si part time
Paga dhe bonuse me standarte teper te larta

Te interesuarit te aplikojne

More Information

  • This job has expired!
Share this job