Kërkohen operator ne gjuhen GREKE per fushaten Energji Elektrike 99 views2 applications

Estrella Sh.P.K në rritje te aktivitetit të saj me fushata të reja,
është në kërkim për Team Leader & Operator në gjuhën GREKE për fushatën Energji Elektrike

Pagesa nga 45,000Lekë baza + kontrata deri 16€.
*Ofrohen bonuse javore dhe mujore extra ne baze te performances.
*Trajnim i vazhdueshem brenda edhe jashtë shtetit

Cel. : +355 68 397 2270
Email : hr@estrella.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Marketing