Di Italisht, Spanjisht apo Greqisht? 112 views2 applications

Punesohu tek Alfa Call me Page, Bonuse dhe Kushte mjaft te mira.
Kandidatet duhet te flasin mire gjuhet perkatese dhe te kene mundesi te punojne nga e Hena ne te Premte.
Merr shoket e shoqet dhe eja punesohu dhe krijo te ardhura me shume se kudo.
Pranohen dhe AGJENTE BROKER VETEM ME EKSPERIENCE PER ANGLISHT
Apliko ne recruitlafacall@gmail.com
Vendi i Punes: Ish Bllok, Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job