Kerkohen : 2 Specialiste Rekrutimi ne gjuhen shqipe 278 views5 applications

Job Expired

Kerkohen : 2 REKRUTUES ne GJUHEN SHQIPE
Kandidatet duhen te plotesojne kriteret e meposhtme

– te kene eksperience te mepareshme minimalisht 1 vit (te provuar)
-te kene njohuri mbi kanalet dhe strategjite e rekrutimit,
-te jene te afte per te plotesuar kerkesat per punonjes sipas deadlineve
-te jene te shkathet dhe bashkpunues

Ofrohet
– pagese e kenaqeshme
– trajnime te vazhdueshme
-fundjava pushim
– mundesi rritje profesionale

DO TE MERREN NE KONSIDERATE VETEM KANDIDATET ME EXPERIENCE
Dergoni CV ne : hr.betetrix@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center