Kasap – Durrës 52 views

“JURREI” shpk, pjesë e grupit Kadiu e specializuar në rrjetin e supermarketeve, përfshin në tërësinë e vet si biznes, Qendrën Tregtare të Biznesit “GALAKTIK SHOPPING CENTRE” dhe supermarketet Conad në qytetin e Durrësit. Pjesë e “JURREI” shpk janë dhe rrjeti i supermarketeve të para Bio të certifikuara në Shqipëri, BioJu, me vendodhje në Tiranë.

Aktualisht kompania për rrjetin e supermarketeve Conad në qytetin e Durrësit, po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Kasapit.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kryen ndarjen e mishit në mënyrë anatomike për tregëtim sipas kërkesave të klientëve;
 • Parapërgatit organet e brendshme / kokën dhe këmbët e kafshëve për tregtim ose përpunim të mëtejshëm;
 • Kryen ruajtjen e mishit në kushtet e duhura sipas llojit dhe mënyrës së përdorimit;
 • Përgatit për ekspozim mishin në frigoriferet përkatëse sipas llojit të prodhimit;
 • Grin mishin në makineri;
 • Kryen peshimin dhe paketimin e mishit
 • Pastron dhe dezinfekton vendin dhe mjetet e punës;
 • Menaxhon ankesat dhe kërkesat e klientit dhe vë në dijeni menaxherin për to.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 3 vite eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
 • Mosha nga 30 deri në 50 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al brenda datës 10.10.2021

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 10 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket