Kasap 24 views

Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit.
Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershëm në biznes.
Aktualisht kompania jonë në zgjerim po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Kasapit.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kryen ndarjen e mishit në mënyrë anatomike për tregëtim sipas kërkesave të klientëve;
 • Parapërgatit organet e brendshme / kokën dhe këmbët e kafshëve për tregtim ose përpunim të mëtejshëm;
 • Kryen ruajtjen e mishit në kushtet e duhura sipas llojit dhe mënyrës së përdorimit;
 • Përgatit për ekspozim mishin në frigoriferet përkatëse sipas llojit të prodhimit;
 • Grin mishin në makineri;
 • Kryen peshimin dhe paketimin e mishit
 • Pastron dhe dezinfekton vendin dhe mjetet e punës;
 • Menaxhon ankesat dhe kërkesat e klientit dhe vë në dijeni menaxherin për to.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 2 vite eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
 • Mosha nga 25 deri në 50 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al brenda datës 05.10.2022.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket