Kamariere, Barist, Hostes 72 views1 application

PANTHEON GROUP Agjenci Sherbimi & Punesimesh ofron punesim per SEZONIN VEROR 2021, Durres, Golem ne pozicionet e meposhtme:

  • Kamariere Beach Bar F/M

– vende vakante:3
– me eksperience , te shkathet, te komunikueshem, estetikisht te rregullt
– paga duke filluar nga 40.000 leke + % + bakshishet
– akomodimi full sigurohet nga biznesi

  • Barist M me eksperience

– vende vakant: 2
– i shkathet, i komunikueshem
– paga: duke filluar nga 60.000 leke + %
– akomodimi full ofrohet nga biznesi

  • Hostes

​ – vende vakante: 2
-me ose pa eksperience
– te sjellshme dhe te komunikueshme
– paga 30.000 +%

Personat e interesuar te kontaktojne ne numrat e kontaktit +35569209900/ +355684010400 ose te nisin cv ne adresen e email” info@pantheongroup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime