JUPITER GROUP synon të rekrutojë IT Specialist 130 views1 application

Job Expired

JUPITER GROUP synon të punësojë një Specialist / Teknik IT

• Të jenë diplomuar të paktën në nivelin bachelor për Inxhinieri Elektronike ose Informatike.
• Mundësisht të ketë eksperiencë edhe me riparimet e fotokopjeve.
• Të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në fushën e IT-së.
• Të zotërojnë lejë drejtimi automjeti.
• Të zotëroje aftësi të mira komunikative dhe punë në grup.

Të interesuarit të dërgojnë CV tek adresa: hr@jupiter.al

Cel. : 00355 68 2045535

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Haxhi Dalliu
  • Tel/Mob +355 68 20 45535
  • Profili Prodhim/Perpunim