Je student dhe po kerkon nje pune?Apliko tek ne! 1918 views6 applications

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Brryli,Bulevardi ''Bajram Curri'' P. NCE, kati i 1, 100 metra para Maternitetit te Ri
  • Tel/Mob +355696024124
  • Profili Call Center, Marketing