Irisoft Healthcare kërkon bashkëpunim me MJEKË/ BIOLOGË/ KIMISTË 119 views5 applications

Irisoft Healthcare kërkon bashkëpunim me MJEKË/ BIOLOGË/ KIMISTË me njohuri dhe përqasje ndaj mjekësisë alternative, naturopatisë dhe terapive holistike.
Mundësi bashkëpunimi edhe part-time.

Irisoft po fillon një projekt të ri, në dobi të mirëqënies dhe shëndetit, hulumtimit mbi teknologjitë e reja shëndetësore. Aplikoni, për t’u njohur me risitë dhe teknologjitë bashkëkohore, në fushën e kujdesit shëndetësor.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: alda_tasho@hotmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Elbasan
  • Tel/Mob 0672888893 / 0697087558 / 0695252625
  • Profili Arsim