IRISOFT

Follow

This company has no active jobs

IRISOFT

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Elbasan
  • Tel/Mob 0672888893 / 0697087558 / 0695252625
  • Profili Arsim

About Us

QENDRA DIDAKTIKE “ IRISOFT “
Me një eksperiencë 20 vjeçare në treg duke ofruar kualitet, besueshmëri dhe inovacion referuar kurrikulave dhe metodave ndërkombëtare.