Inxhinier Sistemi 55 views

Job Expired

Infosoft Systems Shpk, kerkon te punesoje:

Inxhinier Sistemi

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Ofron suport per teknologjine ku ai eshte ekspert
 • Pergjigjet per manaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje qe perfshijne teknologji te ekspertizes se tij si dhe pershkruan zgjidhjen e kerkuar, ne rast kerkese per ofertim.

Kerkesa per kandidatet:

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 3 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft ku perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohur ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 15 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software