Inxhinier Sistemi 153 views1 application

Job Expired
Infosoft Systems Shpk, kerkon te punesoje:
 
Inxhinier Sistemi

Detyra dhe përgjegjësi:
 • Ofron suport për projektimin, përmirësimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ku ai është ekspert.
 • Bashkëpunon me kliente enterprise apo vendore gjatë krijimit dhe mirëmbajtjes së një sistemi.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje për cështje që dalin në sistemet që është përgjegjës si dhe jep ide për përmirësime të mundshme të sistemit
 • Kryen procedurat e kontrollit të cilësisë për të siguruar që sistemet janë efikase dhe funksionale
Kerkesa per kandidatet:
 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 2 vjet eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft ku perfshihen Windows Server, Active Directory, MS Exchange, MS Server Virtualization (Hyper-V) and MS Client virtualization Solutions etj, System Center etj.
 • Njohur ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software