INXHINIER SISTEMESH 631 views6 applications

Job Expired

A Bi Esse eshte nje kompani lider qe operon suksesshem ne Shqiperi dhe Kosove ne fushen e pajisjeve e materialeve elektrike te nje cilesie te larte.
Aktualisht kompania kerkon te punesoje nje Inxhinier Sistemesh .

Kualifikimet / Kërkesat:

1. Te jete i diplomuar ne Fakultetin e Inxhinierise, Dega Inxhinieri Elektronike ,Elektrike ose Telekomunikacion.
2. Te kete te pakten 1 vit eksperience ne kete fushe.
3. Te kete njohuri mbi skemat elektrike te fuqise dhe komandimit.
4. Te kete njohuri mbi qarqet elektronike te fuqise dhe kontrollit.
5. Te kete njohuri mbi llogaritjet teknike te impianteve elektrike : Furnizimit, Shperndarjes dhe Komandimit te energjise elektrike dhe sinjaleve TM/TU/ExtraLV.
6. Te kete njohuri te programeve autocad, revit, llogaritje teknike elektrike / ndricimi,
7. Te kete njohuri shume te mira te komponenteve elektrike te paneleve elektrike.
8. Te kete njohuri shume te mira te pajisjeve aktive elektronike si : skeda kontrolli, monitorimi, menaxhimi, konfigurime, programim, etj .
9. Te kene njohuri mbi instalimet elektrike TM/TU dhe instalimet e sistemeve AC/DC te sigurise dhe kontrollit.
10.Te kete njohuri mbi : software dhe programe te ndryshme
11.Te kete njohuri te mira ne fushen e mekanikes .
12.Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe italiane.

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit hr@abiesse.al ose ne adresat: Dyqani ABIESSE – Sheshi Ferenc Nopcka (Perballe stacionit te trenit), ABIESSE – Autostrada Tirane-Durres km 6, Tirane.

Aplikimet do te pranohen deri me dt 15/07/2023
Ju lutem te specifikoni te subjekti i e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni. (adresa e emailit)hr@abiesse.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km 6
  • Tel/Mob +355 69 40 65 800
  • Profili Tregti, Tregti me shumice