DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që operon në fushën e instalimit të ashensorëve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

INXHINIER MEKANIK 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Arsim i Larte – profili Inxhinier Mekanik

Eksperienca: 3 vite eksperiencë pune si Ing Mekanik

Aftësi:

– Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi.

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

– Njohuri te gjuhes angleze

– Njohes i programit AutoCad

– Aftesi per te ndertuar raporte per cdo projekt qe ndjek

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime