Inxhinier Mekanik 56 views

ITAL COSTRUZIONI SHPK
Kompania lider ne sektorin metal-mekanik, kerkon personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem:

INXHINIER MEKANIK i cili permbush keto kritere:

  • Te kete perfunduar Baxhelor ne Inxhinieri
  • Njohës i mire e gjuhëve të huaja, Italisht, Anglisht, etj.
  • Te njohe programin Autocad dhe te kete vullnet per te mesuar programin 3D
  • Vendi i punes: Maminas

Ofrohet transporti me fugon ne keto pika
Nisje Casa Italia-mberritje Maminas
Nisje 
Maminas-mberritje Casa Italia

tel: +355 684063849, whatsapp
e-mail: ornela@ital-costruzioni.com
Adresa: Autostrada Tr-Dr, KM 23, Maminas,Durres

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-DR Maminas