INXHINIER MEKANIK 96 views

Kompania lider ne sektorin metal-mekanik, kerkon personel te ri dhe energjik dhe personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem:

2 INXHINIERE MEKANIK PER DREJTIMIN E REPARTEVE TE PRODHIMIT te cilet permbushin keto kritere:

a) Te kene arsimin perkates
b) Njohuri te mira te programet Autocad etj
c) Te zoterojne gjuhen italiane (kriter i rendesishem)
d) Te kene eksperience ne punimet me strukturat metalike ne oficine
f) Te njohin mire disenjot teknike te prodhimit te strukturave metalike
g) Te jete serioz dhe korrekt ne pune

Te interesuarit te nisin Cv me foto ne adresen e meposhtme:

Menyrat e kontaktit:
Tel: 00355 575 84026
e-mail: ornela@ital-costruzioni.com
Adresa: Autostrada Tr-Dr, KM 23, Maminas,Durres.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-DR Maminas