Inxhinier Mekanik 129 views

Job Expired

EuroElektra Sh.p.k kerkon te punesoje Inxhinier Mekanik (profili energjitike ose burimet e rinovueshme), i cili duhet te njohe sistemet instalatore ose te kete eksperienca te meparshme projektimi ne keto fusha: transmetim energjie, konstruksione mekanike, sisteme elektrike, furnizim me energji, sisteme fotovoltaike, etj.

Aplikanti i interesuar duhet te jete i afte te punoje ne grup dhe te perballoje ngarkesat e punes, ne projektim e supervizim. Perben perparsi arsimimi i mesem profesional, rezultatet e larta ne lendet teknike dhe ne grafiken inxhinierike ne universitet, si dhe eksperienca ne studio projektimi.

Pagesa për persona që i përmbushin më së miri këto kritere është e kenaqshme.

Punëmarrësi do te kualifikohet profesionalisht në menyrë të vazhdueshme nëpër kompani të huaja prestigjoze të sektorit (trajnimet ne gjuhen Angleze) me ndërmjetsimin e EuroElektra Sh.p.k

Kriteret baze te njohurive te aplikantit:

  1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë Inxhinieri Elektrike (Master shkencor ose Diplomë ekuivalente)
  2. Të njohë shume mirë dhe të jetë përdorues i mirë i AutoCAD dhe Microsoft Office, programe të tjera inxhinierike përbëjnë avantazh
  3. Njohuri të gjuhës angleze në nivel profesional, gjuhë të tjera perbejn avantazh.
  4. Të ketë eksperiencë jo më pak se 5 vjet pas diplomimit (Master).
  5. Të ketë leje drejtimi automjeti

Personat e interesuar per vendin e punes luten te dergojne aplikimin nëpërmjet adreses e-mail info@euroelektra.al

(Shenoni si eksperienca pune ne CV projektet ky keni marre pjese edhe si perpunues i tyre)

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
  • Tel/Mob +355 68 20 86 560