INXHINIER MEKANIK 125 views

RAMETAL sh.p.k me seli ne Vrrine, Xhafzotaj, Autostrada DR-TR, km.5, me aktivitet kryesor përpunimin e skrapit te aluminit dhe transformimin e tij ne Lingote Alumini,
kerkon te punesoje:

INXHINIER MEKANIK
Detyrat:

 • Siguron qe pajisja, funksionimi apo mirembajtja te perputhen me specifikimet e projektimit dhe standardet e sigurise.
 • Monitoron dhe mbikeqyr personelin.
 • Zbaton rregullat e sigurise ne pune dhe mbrojtjes se mjedisit.
 • Krijon procedura dhe standarde kontrolli per te garantuar sigurimin eficent dhe sigurine e makinave, makinerive, mjeteve, motoreve, impianteve industriale, pajisjeve apo sistemeve.
 • Këshillojnë dhe dizajnojnë pjesë jo elektrike të aparaturave ose produkteve si procesorë Word-i, kompjuterë, instrumente të precizionit të lartë, kamera e projektorë;
 • Këshillojnë per funksionimin e sisteme ndaluese, frena, trupa makinash dhe komponentë të tjerë të mjeteve rrugore
 • Këshillojnë ose dizajnojnë: konstruksione metalike, impiante mekanike dhe pajisje për çlirimin, kontrollin dhe përdorimin e energjisë, sisteme te nxehjes, ventilimit, ngrirjes, pajisje për grup timoni, pompa dhe pajisje të tjera mekanike.
 • Këshillojnë dhe projektojnë motorë me avull, me djegie të brendshme dhe jo elektrikë, motorë për mjete transporti rrugor, për makineri të tjera industriale;
 • Këshillojnë dhe dizajnojnë makineri dhe mjete për industrinë prodhuese, për minierat, ndërtimin, bujqësinë dhe qëllime të tjera industriale.

Kualifikimet /Kërkesat:
– Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike;
– Njohuri të gjuhës Angleze;
– Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive;
– Aftësi në prezantimin e informacioneve teknike
– Aftësi të shkëlqyera konceptuale dhe kontroll inxhinierik
– Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup
– Njohuri të mira të paketës MS Office;
– Njohuri të mira Auto Cad

Si te aplikoni:
Personat e interesuar duhet te dergojne CV
ne e-mailin enkeleda@rametal.al
Per informacion me te detajuar telefononi ne numrin 0694094948.
Vetem kandidatet e perzgjedhur per interviste do te kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
 • Profili Prodhim/Perpunim