Inxhinier Elektrik 175 views2 applications

Përshkrimi

Kompania ElPotentia, nje kompani e re ne tregun Shqiptar por me potencial te madh ne investimet e energjise se rinovueshme. Ne, jemi duke ndertuar nje staf profesionistesh qe do te menaxhojne projekte te mesme dhe te medha ne energjitike. Nese je inxhinier elektrik me eksperience ne TL dhe TM, mos u mendo.  Te ftojme te aplikosh, asgje nuk humbet nga nje takim ku vec mund te perfitosh kontakte te reja. nese jo nje vend pune.

Detyrat

 • Kryen vlersimet teknike dhe harton projekt idene per projektet e reja.
 • Pregatit dhe mbikqyr pjesen teknike ne garat qe do zhvilloje kompania.
 • Asiston drejtuesit e kompanise me ekspertize teknike per investimet e kompanise.
 • Supervizon ndertimet e impianteve energjitike.
 • Ndjek procedurat per aplikime dhe raportime periodike teknike ne institucionet shteterore per licensat e kompanise.
 • Ofron zhgjidhje Inxhinierike per problemet qe hasen.
 • Mbikqyr teknikisht ecurine dhe mirmbajtjen e impianteve.
 • Krijon dhe ndjek zbatimin e grafikeve te mirmbajtjes

Kualifikimet

 • Diplome Universitare ne Inxhinieri Elektrike.
 • Eksperience pune mbi 5 vite, preferohet ne TL dhe TM.
 • Njohuri mira te programeve AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi komunikuese, drejtuese dhe menaxhuese.
 • Energjik dhe Ambicioz.
 • Leje drejtimi automjeti kategoria B.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Sheshi Italia, Air Albania, Arena Center K5
 • Tel/Mob 068461537
 • Profili Energjitike