ELPOTENTIA

Follow

This company has no active jobs

ELPOTENTIA

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Sheshi Italia, Air Albania, Arena Center K5
  • Tel/Mob 068461537
  • Profili Energjitike

About Us

Kompania ElPotentia, nje kompani e re ne tregun Shqiptar por me potencial te madh ne investimet e energjise se rinovueshme. Ne, jemi duke ndertuar nje staf profesionistesh qe do te menaxhojne projekte te mesme dhe te medha ne energjitike. Nese je inxhinier elektrik me eksperience ne TL dhe TM, mos u mendo.  Te ftojme te aplikosh, asgje nuk humbet nga nje takim ku vec mund te perfitosh kontakte te reja. nese jo nje vend pune.