Infovest sh.p.k kerkon: Operatore Per Sherbim Klienti Greqisht – Koordinatore Zyre – Operator Backoffice 287 views6 applications

Call centeri Grek InfoVest Shpk ka hapur vende të reja pune si operatorë telefonikë për shërbim klienti dhe shitje sherbim telefonie në gjuhen greke me dhe pa experiencë në këtë fushe me kohe te plote ose te pjeseshme. Nëse jeni student që do të ketë pavarësi ekonomike, prind që do ti perkushtohet prindërimit të punuarit part time do të ishte mundësia ideale për ju. Arsyet pse duhet ti bashkoheni pikërisht skuadres së InfoVest janë të shumta dhe ndër më të rëndësishmet përmendim:

-mundesia per te punuar nga shtepia,nga cdo qytet i shqiperise
-ambjent motivues,rinor dhe energjik
-trajnime nga profesionistët më të mirë të fushës.

Aplikoni per pozicionin vakant duke ndjekur linqet si meposhte:

Operatore telefonike per sherbim klienti – Greqisht
Koordinatore zyre
OPERATOR/BACKOFFICE

Tel: 042420596 / 044809832
Cel: 0695125818
Email: 
info@infovest.al

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Tirane
  • Profili Call Center