Infiniti Office kerkon te punesoje Asistent/e ne Showroom 515 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punes është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Asistent/e ne showroom .

Krireret e pranimit :

-Te kete eksperience pune.
Te jete nje individ i komunikueshem , i pergjegjshem dhe i afte per te punuar.
-Te mos jete ne marredhenie studimi.

Detyrat:

-Te pergatise listat e furnizimit per dyqanet apo kerkesat e klieteve te ndryshem.
-Kontrollon listat e furnizimit me produktet e porositura perpara se produktet te dergohen ne dyqan ose tek klientet.
-Ju pergjigjet pyetjeve, interesave e kerkesave qe kane klientet .
Ofrojme per ju:

  • Mjedis komod, pozitiv e dinamik pune
  • Staf profesional dhe bashkepunues per realizimin me sukses te objektivave tuaja
  • Motivojme arritjet dhe performancen tuaj ne pune


Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e meposhtme duke shkruar ne subjekt pozicionin e punes per te cilen aplikoni .

E-mail:

infinitipunesime@gmail.com

Cel: 0693680136

Ju mirepresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti