Infiniti Office kerkon Agjent Shitjesh ne rrethe 606 views

Kancelari “Infiniti Office” është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.
“Infiniti Office” , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime.

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë sonë me staf janë të hapura intervistat e punës në pozicionin e punes Agjent shitjesh ne rrethe.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Kryerja e hulumtimit të tregut në lidhje me kërkesat, zakonet dhe trendet e konsumatorit;
  • Bashkëpunon me eprorët, strukturat paralele dhe ato nën vartësi për të përmirësuar prezencën në treg dhe rritjen e shitjeve për të gjithë portofolin e produkteve.

Kualifikime dhe aftësi të tjera:

  • Preferohet të ketë eksperienca të mëparshme pune.
  • Të jetë i disponueshëm të punojë në rrethe te ndryshme.
  • Të jetë i pajisur me leje drejtimi te kalsit B.
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.


Të interesuarit të dërgojnë Cv e tyre në adresat e mëposhtme duke shkruar në subjekt pozicionin e punës për të cilën aplikoni .

E-mailhr@infinitioffice.al

Cel: 0693680136

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 32 Jobs
  • Location Albania, Kosova
  • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
  • Profili Tregti