INFERMIERE ne Laborator Mjekesor 95 views5 applications

Kerkohet infermier/e me kohe te plote / te pjesshme.
Te kryej proceduren e marrjes se gjakut per analiza laboratorike.
Te jete i/e komunikueshem dhe te kete aftesi per te punuar ne grup.

CV me foto te dergohen ne adresen intermedicafragen@gmail.com

Cel. : +355698077222

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Mjeksi