Graphic Designer 358 views2 applications

Center Shqiptare eshte nje kompani e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara.

Kompania eshte duke kerkuar per Graphic Designer.

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:
– Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign)
– Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial.
– Aftesia krijuese

Pergjegjesite kryesore:
– Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial
– Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit.
– Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.com. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Profili Prodhim/Perpunim