Graphic Designer 75 views1 application

Shoqeria SHAGA. shpk kerkon te punesoje Graphic Designer me eksperience pune.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
Ideimi dhe krijimi i broshurave, logo-ve, video-ve dhe materialeve të ndryshme promocionale.
Zhvillim/Propozim kompozime grafike që i përshtaten kërkesës së klientit
Prezantim idesh dhe konceptesh të reja bordit menaxhues
Realizim projektesh dhe detyra të caktuara grafike nga bordi menaxhues
Bashkëpunim grafik dhe koordinim i përditshëm me kolegët
Mbledhje dhe raportime me stafin mbi ecurinë dhe realizimin e projekteve sipas afateve të paracaktuara
Respektimi i deadline-ve të përcaktuara dhe aftësi për të punuar nën presion

Aftësitë e kërkuara:
Njohuri shume te mira mbi paketën Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign Adobe Premiere, Adobe Illustrator, After Efects ,) dhe CorelDRAW përbëjnë avantazh
Të ketë njohuri të mira të gjuhëz angleze
Aftësi në përgatitjen e dokumentave dhe raporteve teknik
Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti dhe vizualiteti
Të jetë i kujdesshëm ndaj detajeve
Të jetë fleksibël, entuziast dhe konfident
Njohuri në HTML dhe Css përbëjnë avantazh

Te interesuarit te dergojne CV dhe Portofol ne adressen e e-mail: shaga@shaga.com.al
Cel. : 0686054524

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Hamdi Pepa
  • Tel/Mob +355 042233430 / +3550684022300
  • Profili Mobilje