GORENJE ALBANIA SH.P.K. – Menaxher/e Produkti 113 views1 application

Kompania Gorenje Albania Shpk, distributori ekskluziv i elektroshtëpiakeve për markat Gorenje dhe Hisense në Shqipëri,
është pjesë e grupit Hisense, një konglomerat i madh kinez, prodhuesi më i madh i TV në botë.

Përgjegjësitë

Aktualisht kompania po zgjerohet dhe kërkohet një menaxher produkti që do të jetë përgjegjës për këto aktivitete:

 • Menaxhimi i porosive të produkteve dhe ndjekja e proçesit të blerjes;
 • Komunikimi dhe zhvillimi i marrëdhënieve me furnitorët dhe klientët;
 • Studim i vazhdueshëm i tregut;
 • Hartimi dhe analiza e raporteve të ndryshme;
 • Trajnim i stafit të shitjes për artikujt e rinj dhe ekzistues etj.

Kriteret

 • Kandidati duhet të zotërojë mirë gjuhën angleze në të folur dhe të shkruar.
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë, preferohet Menaxhim ose Marketing.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në përdorimin e programit Excel dhe paketës Office në përgjithësi.
 • Pranohen edhe kandidatë pa eksperiencë.

Kushtet e punës janë shumë të kënaqshme.

Ju lutem të telefononi në numrin +355 68 90 23 996
Email: jona.kertalli@gorenje.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti