Gora Construction kerkon te punesoje Puntore Per Perpunimin e Hekurit dhe Dyer Dritare Duralumini & Plastike 85 views

Job Expired
Gora Construction
Kerkon te punesoje:

Puntore Per Perpunimin e Hekurit Dhe
Dyer Dritare Duralumini & Plastike

Kontaktoni: 0692088336
goraconstruction2@gmail.com

Adresa: Vaqarr, kthesa e Arbanes Damjan Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim