Gm Premium Leather kerkon Modeliste Çantash ose Kepucësh tek 📍Pallatet Çabej 43 views

Job Expired

Gm Premium Leather

Kerkon te punesoje:

*Modeliste Çantash ose Kepucësh

Pagesa super e kenaqshme
Kushte shume te mira pune
Ambient shume pozitiv dhe mikprites

Kontaktoni: 0684033303
Instagram: gm__leather

Adresa: Pallatet Çabej Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim