Gjermani, ofroj vend pune Web Developer 576 views2 applications

OFERTË URGJENTE – 𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈.
#Erca ofron kontrata pune për kandidatë në profilet:

𝐅𝐫𝐨𝐧𝐭 𝐄𝐧𝐝 & 𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐄𝐧𝐝 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫 

Kriteret:

– Eksperiencë pune – në Laravel dhe WordPress;

– Të zotërojnë gjuhën angleze ose gjermane;

– Njohuri bazë HTML, CSS dhe korniza të ndryshme JavaScript;

– Njohuri CMS (Content Management System) – fokus në WordPress;

– Dizajn të përgjegjshëm;

– Lidhjet e bazës së të dhënave me PHP dhe MySQL;

– Të shkruani, dokumentoni, strukturoni dhe optimizoni kodin: “You build it, you run it, you fix it.”;

– Jo vetëm zotëroni zgjidhjet e shpejta pragmatike, por gjithashtu fokusohuni në zgjidhjet afatgjata;

– Mund të punojë në mënyrë të pavarur dhe të orientuar drejt qëllimit, të zgjidhë problemet në mënyrë të pavarur.

-Mënyra e aplikimit :Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne gjuhen -Angleze ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail ​ercalbania@gmail.com.

-Për më shumë informacion na telefononi në 0699306646.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim