Fizioterapist/e 187 views3 applications

Job Expired

“ D.O.R.A. REHABILITATION ” kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë.

Vend i hapur pune për: Fizioterapist/e
Kërkojmë të punësojmë Fizioterapist/e për “D.O.R.A. Rehabilitation” në Tiranë.

Nëse jeni zemërdhembsur, i/e aftë për të përballuar punën nën presionin dhe kujdesin për përmirësimin e mirëqenies së të tjerëve, fizioterapia mund të jetë karriera për ju.

Si fizioterapist/e ju do të ndihmoni pacientët me vështirësi fizike që rezultojnë nga sëmundje, lëndime, paaftësi ose plakje për të përmirësuar lëvizjen e tyre.
Ju do të planifikoni dhe rishikoni programet e trajtimit duke përdorur terapi manuale (si masazh), stërvitje terapeutike dhe elektroterapi.

Përveç trajtimit të pacientëve, gjithashtu do të nxitni shëndetin dhe mirëqenien e tyre dhe do të jepni këshilla se si të shmangin dëmtimet dhe të menaxhojnë vetë kushtet afatgjata.

Përgjegjësitë si fizioterapist/e:

· punojnë me pacientë të cilët kanë një sërë kushtesh, duke përfshirë atë neurologjik, neuromuskuloskeletal, kardiovaskular dhe respirator
· diagnostikojnë, vlerësojnë dhe trajtojnë problemin / gjendjen fizike të pacientëve
· zhvillojnë dhe shqyrtojnë programet e trajtimit që nxisin stërvitjen dhe lëvizjen duke përdorur një sërë teknikash
· përfshijë të afërmit dhe kujdestarët në trajtimin, shqyrtimin dhe rehabilitimin e pacientëve
· edukojnë pacientët dhe kujdestarët e tyre se si të parandalojnë dhe / ose përmirësojnë kushtet
· shkruajnë shënimet e rasteve të pacientit dhe raportet dhe mbledhin statistika
· lidhen me profesionistë të tjerë të kujdesit shëndetësor, siç janë mjekët profesionistë, terapistët profesionalë dhe punonjësit e tjerë,
për të shkëmbyer informacion rreth situatës dhe progresit të pacientëve, si dhe për t’i referuar pacientët të cilët kërkojnë vëmendje tjetër mjekësore
· të vazhdojnë të jenë në kontakt me teknikat dhe teknologjitë e reja të disponueshme për trajtimin e pacientëve
· të jenë të përgjegjshëm
të jenë të kujdesshëm dhe profesionalë në çdo kohë

“D.O.R.A. Rehabilitation” mundëson kushte pune të shkëlqyera për të zhvilluar karrierën profesionale, si dhe paketë të kënaqshme pagese.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në d.o.r.a.residence@gmail.com,
duke specifikuar pozicionin për të cilin ju po aplikoni ose telefononi në numrin e kontaktit :+355 68 20 21 057.

*** Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.

More Information

  • This job has expired!