DORA RESIDENCE

Follow

This company has no active jobs

DORA RESIDENCE

About Us

Komforti i qytetit i nderthurur ne harmoni me qetesine e natyres.
Ky eshte misioni jone.

Ejani ne D.O.R.A. Residence, jo me shume se 5 km nga qendra e qytetit, dhe shijoni peisazhet mahnitese te liqenit te Farkes ose klimen e fresket te malit te Dajtit.

Larg zhurmes dhe smogut do te gjeni nje atmosfere te qete dhe relaksues nen kujdesin e stafit tone gjithmone ne dispozicionin tuaj.