FITO LEHTESISHT NGA 400-520 LEKE ORA-Kerkojme operatore telefonik shitjesh 180 views5 applications

Fastcall kerkon operator telefonik per fushatat luce e gas.

Per te gjithe ata qe nuk flasin italishten, mund te ndjekin nje kurs dy javor falas,nga ne dhe te kene punesim te sigurte.

Ofrojme:

Kontrate te rregullt pune part-time&full-time
Deklarim ne taksa qe ne trajnim
Trajnim i paguar
Mundesi rritjeje brenda kompanise

Kerkojme:
Disponibiltet
Njohuri ne perdorimin e kompjuterit
Vullnet dhe deshire per te punuar

Na kontaktoni ne:+355696024124

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Brryli,Bulevardi ''Bajram Curri'' P. NCE, kati i 1, 100 metra para Maternitetit te Ri
  • Tel/Mob +355696024124
  • Profili Call Center, Marketing