Financiere/Ekonomiste 163 views2 applications

Kompania OLA 1 shpk (www.ola1.com) kerkon te punesoje per nevojat e saj nje Financiere e cila duhet te plotesoje kerkesat e meposhtme:

Aftesite dhe Kualifikimet :

 • Diplome Master , Dega Finance ose Kontabilitet
 • Njohuri te shkelqyera ne paketen Microsoft Office (Excel, Word)
 • Zoterim te programit Financa 5
 • Zoterim te gjuhes se huaj Italisht, Anglisht
 • Eksperience pune ne Finance, minimumi 2-vjecare

Detyrat kryesore:

 • Manaxhim/Rakordim furnitoresh, procedurat e blerjes se materialeve.
 • Manaxhim te mirat materiale te kompanise.
 • Analize kosto produktesh, mallrash.
 • Analize dhe ndjekje banka, arka.
 • Raportime dhe analiza periodike ne funksion te detyrave qe kryen.

Adresa Gropaj, Vaqarr.
Transporti i siguruar me mjetin e Kompanise.
Orari i punes 8.00-16.30
Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: marketing@ola1.com .
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location