Financier 132 views1 application

Job Expired

Profili i kompanisë

Kontakt shpk është një kompani ndërtimi që operon në tregun shqiptar që prej vitit 1999. Portofoli kryesor i veprimtarisë së Kontakt shpk konsiston në ndërtimin e objekteve rezidenciale dhe komplekse banimi kryesisht në qytetin e Tiranës.

Pozicioni i Punës: Financier
Departamenti: Finance

 • Pershkrimi Punes:
 1. Kontroll fatura dhe situacione me termat e kontratës
 2. Kontroll dhe deklarim liber blerje/shitje
 3. Kontroll dhe deklarim listepagesa
 4. Rakordim kartele furnitori/klienti
 5. Rakordrim punime me inxhinieret pergjegjes
 6. Raporte shitje
 7. Raport kreditore & debitore
 8. Analize kosto
 • Aftesi Personale
 1. Aftesi analitike
 2. I afte per te punur ne grup dhe ne menyre te pavarur.
 3. Aftesi per te mesuar shpejt dhe per te punuar ne presionin e kohes
 4. Vetebesim dhe aftesi te mira per prezantim
 • Formimi dhe Eksperienca
 1. Master Shkencor (Kontabilitet & Auditim/Finance)
 2. Kualifikime profesionale (Te perfunduara ose proces; perben avantazh)
 3. Njohuri Dixhitale (Mbi nivelin mesatar; perdorimi shume i mire i Paketes Office eshte domosdoshmeri)
 4. Eksperience pune me shume se 2 vjet ne kompani ndertimi perben avantazh ose te jete angazhuar me raportime apo keshillim financiar)

Aplikoni duke derguar cv-ne tuaj ne joana.kutulla@kontakt.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Ndertim