Kontakt shpk

Follow

This company has no active jobs

Kontakt shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Ndertim

About Us

Kompania e ndërtimit Kontakt, prej më shumë se dy dekada, është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e komplekseve rezidenciale në Tiranë, duke i dhënë një zhvillim infrastrukturës urbane. Kontakt shet apartamente me cmime okazion dhe cilësi shumë të lartë ndërtimi.