Fier, ofroj vend pune Agjent Shitje 78 views

Billa & Co Shpk, nje kompani e re, dinamike, me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, hidrosanitareve, parketeve, dhe materialeve te tjera te ndertimit, kerkon Agjent Shitje për degën: Billa Fier.

Përshkrimi i punës:

  • Prezantimi i produktit ekzistues dhe i produkteve te reja tek klientet.
  • Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre.
  • Regjistrime porosi klientesh,faturash shitje ,fatura shoqerimi
  • Regjistrime mandate arketimi/pagesa, veprime me arken, mbylljet ditore.

Kriteret e aplikimit:
• Te perdore Excel-in.
• Te kete eksperience ne shitje, perben avantazh.
• Te kete aftesi te mira komunikuese dhe menaxhuese me klientet dhe stafin.

Preferohen kandidatet qe kane eksperience pune ne pozicion te njejte/ngjashem.

Ju ofrojme:
1. Nje pune me pergjegjesi te madhe.
2. Nje pune me perspektive afatgjate.
3. Nje page e kenaqshme.

Kontakt:
Billa & Co shpk,
Autostrada Tirane – Durres, Km. 7
E-mail: hr@billa.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location