Fier- Kerkohet Shites/e 376 views

Job Expired

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë Shitës/e

Shitësi/ja prezanton në mënyrë profesionale produktet e reklamuara në ambjentet e dyqanit, i përgjigjet pyetjeve të klientit me mirësjellje duke ia sqaruar në çdo detaj dhe realizon deri në fund procesin e shitjes.

Roli dhe Përgjegjësitë:                                                                                      

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.
 • Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
 • Të qëndroj e përditësuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese.

Aftësitë:

 • Të ketë etikë në punë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Te jetë i aftë të punojë në grup.

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme. Diploma në Arsimin e Lartë do të jetë përparësi.

 Të Tjera:

 • Mosha 18 deri në 28 vjeç.
 • Preferohet që të interesuarit të jenë me banim afër dyqanit për të cilin janë të intersuar

Të interesuarit që plotësojnë kriteret më lart, mund aplikojnë në një nga dyqanet tona:

 • adidas Fier
 • Intersport Fier – Qendra Tregtare VIVA
 • Intersport Fier Gold – Qendra Tregtare Gold

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp 0677115111.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti