FASONERI VESHJESH, pozicione pune per vajza&gra 18 views

Per nje shoqeri fasonerie me ndodhje ne Yzberisht, Tirane kerkohen punetore ne keto pozicione:

  • Kontrollore
  • Makiniste: Lineare, syzatore, dygjilperesh, kopsa
  • Punetore e thjeshte (pa eksperience)

Ju ofrohet:

  • Pune me orare dhe paga te rregullta
  • Ambjent mikprites pune
  • Suport dhe ngritje ne detyre

Nr kontakti: +355698744374

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence