Fasoneri Kamez kerkon Modeliste,Magazinier,Prestare dhe Rrobaqepese 41 views

FASONERI KAMEZ
Kerkon te punesoje

Modeliste
Magazinier
Prestare
Rrobaqepese

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Kamez
Kontaktoni: 0696104762

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim