Farmaciste 30 views

HISTORIKU

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri. i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Farmaciste


Qëllimi i Pozicionit
Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale cdo Klient që interesohet për produktet e departamentit
 • Ofron asistencë ndaj Klientit për shitjen e produkteve farmaceutike
 • Kontrollon cilesinë dhe cmimet e ilaceve


Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Diplomuar ne degën Farmaci dhe e licensuar!

Aftësite:.

 • Të jetë I aftë për të punuar në grup.
 • Aftësi për të punuar nën presion.
 • Të jetë I aftë për të mbajtur sjellje të mirë e profesionale me klientët.


Aftesi te tjera:

 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Njohuri të mira të aplikimeve të Microsoft Office.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 32 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice