Farmaciste 38 views

Job Expired

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri. i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Farmaciste


Qëllimi i Pozicionit
:
Siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale cdo Klient që interesohet për produktet e departamentit
 • Ofron asistencë ndaj Klientit për shitjen e produkteve farmaceutike
 • Kontrollon cilesinë dhe cmimet e ilaceve


Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Diplomuar ne degën Farmaci.
Eksperiencë pune:. Minimumi 1 vjet eksperiencë pune në të njëjtin profil
Aftësite:.

 • Të jetë I aftë për të punuar në grup.
 • Aftësi për të punuar nën presion.
 • Të jetë I aftë për të mbajtur sjellje të mirë e profesionale me klientët.


Aftesi te tjera:

 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Njohuri të mira të aplikimeve të Microsoft Office.


Procedura e Aplikimit
:

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e poshtë përmendura:
1. CV te detajuar

 • Me e-mail: burimenjerezore@megateksa.com
 • Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:
  MEGATEK S.A
  Divizioni i Burimeve Njerëzore
  Autostrada Tirane-Durres km 7.
  Tirana, Albania

ose duke kontaktuar në numrin e telefonit  069 60 82 318!

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 20 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice