FALGEO – ofron vend pune Ekonomist/e 377 views4 applications

Përshkrimi

Falgeo shpk eshte nje kompani e fokusuar ne Import, tregti me pakice dhe shumice te lodrave per femije, artikujve industriale etj. Jemi te interesuar te punesojme nje ekonomist I cili duhet te jete I afte te pres faturat e shitjes dhe regjistrimin e faturave te blerjes. Me minimum nje vite experience pune, prefereoht te njohe programin Alfa Web. Paga fillon 45000 leke .

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite:
• Regjistrimin e faturave te shitjes.
• Regjistrimin e faturave te blerjes.
• Rakordim Klient Furnitor.
• Rakordim Arke Banke.
• Rakordimin me Magazinen.

Kualifikimet

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kërkuara:
• Te kete eksperience pune si ekonomiste minimum 1 vit.
• Te njohe shume mire programet Financiare, si Alfa Web.
• Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
• Te kete aftesi komunikuese dhe te jete e gatshme ne cdo kohe te jape ndihmen e vet per nevojat e kompanise.
• Te jete fleksibel per detyrat qe i ngarkohen.

Shënime
Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në dhe liste notash tek kompania/organizata me email
E-mail: falgeoshpk@yahoo.comNr">falgeoshpk@yahoo.com
Nr. Cel: 069 205 4554
Adresa: Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres, Km. 14, Magazine, Tirane Vore perballe firmes kaleshi
  • Tel/Mob +355 69 205 4554
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim